Digital Evolution

9 November, Studio, Malmö

 

Tillbaka till startsidan för programmet 

#3 AI, VR & Chatbotar

För tio år sedan revolutionerade Apple världen med sin iPhone. Under de följande tio åren har vi bland annat sett Android, molnet, IoT och 3D-skrivare göra entré. Det saknas inte historisk innovation men frågan är vilka teknologier som kommer att förändra våra liv den närmaste framtiden? Vad kommer du att jobba med om 1- 5 år?

Följ med på en spännande resa där vi introducerar artificiell intelligens, virtuell verklighet och digitala assistenter. Efter sessionen finns det möjlighet att prova på både VR och digitala assistenter.


Jayway hjälper sina kunder att skapa nya produkter och tjänster; hela vägen från idégenerering och konceptdesign till systemutveckling. Många projekt baseras på responsiv webb, mobila tjänster och flexibla molnlösningar. 

Utvecklingen bedrivs i nära samarbete, och Jayway är idag en strategisk utvecklingspartner åt ett flertal ledande företag inom retail, finans och media i Sverige, Danmark och USA.  För närvarande är arbetar180 specialister på  kontoren i Stockholm, Malmö, Halmstad, Palo Alto och Köpenhamn.

Sedan drygt ett år tillbaka har Jayway definierat VR och AR som ett av sina kärnområden. För att hjälpa till att lyfta regionen startar Jayway en fysisk och digital samlingsplats för personer och företag intresserade av den nya tekniken. 

 

Breakout sessionens facilatorer

Dennis Overhage , Studio Lead

Dennis Overhage, Studio Lead

Martin Gunnarsson , Studio Lead

Martin Gunnarsson, Studio Lead

Pär Sikö , Studio Lead

Pär Sikö, Studio Lead