Digital Evolution

9 November, Studio, Malmö

 

Tillbaka till startsidan för programmet 

#4 Hur driver du som ledare digital förändring istället för att förändringarna driver dig?

Vi lever i en tid där digitaliseringen genomsyrar hela vårt samhälle och förändrar vår affär gällande teknik, kundbeteende och affärsmodeller. För framgång i det digitala affärslandskapet behöver vi som ledare rusta vår organisation för de förändringsvågor vi väljer att surfa på. Långsiktig framgång kommer först när organisationens främsta tillgång, medarbetarna, förstår de möjligheter som digitaliseringen ger och vi som ledare nyttjar de verktyg som krävs för att driva digitala initiativ och vår verksamhet framåt.


Acando är ett konsultbolag inom management, IT och affärssystem som ämnar förbättra och effektivisera olika interna processer hos bolagets kunder.  Med lika delar teknisk spetskompetens och insikt i mänskliga beteenden och triggers skapar Acando idéer, löser problem och mobiliserar organisationer till förändring.

Med 1000 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Falun representerar Acando en lokal branschkunskap. Totalt är jobbar 1700 konsulter i fem länder, Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Lettland.

 

Breakout sessionens facilitator

 

 
 
Hedvig.JPG

Hedvig Alling,

Business team manager/  transformation & change manager, Acando.

 

 

Även Christer Willman och Joakim Westerberg från Acando är med under sessionen.