Ikon-8till5-FramtidensKompetens.jpg
 
 

Rekryterad - vad händer sen?

#8till5kompetens
 

Digitalisering, globalisering, generationsskiften och förändringar på arbetsmarknaden gör det svårare att rusta organisationen med rätt kompetens för framtiden. Samtidigt är kompetensförsörjning en av de viktigaste framgångsfaktorerna. Onboarding, kompetensutveckling, motivation och ledarskap är nyckelord i årets program, och tillsammans diskuterar vi engagemang i organisationer och företag. 

Konferensen riktar sig till HR-avdelningar, rekryterande chefer och andra som arbetar praktiskt eller strategiskt med kompetensförsörjning. Du får ta del av kunskap och best practices, och kan knyta kontakter med andra som står inför samma utmaningar som du.

Programpunkter presenteras här allt eftersom de fastställs. Så länge kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev längre ner på sidan så missar du ingen viktig information. 

 

Just nu: Blind bird-pris

 

Talare

Klicka på bilden för att läsa om respektive talare. Fler talare presenteras inom kort.

 Peter Hellgren Vd, Consid  Peter är Årets vd 2016 och vd för det flerfaldiga Super- och Gasellföretaget Consid. Bolagsresan började i en tvårumslägenhet i Vetlanda i slutet av år 2000. Sedan dess har Consid vuxit till sina dagens 700 anställda fördelade på 16 kontor runtom i landet. Detta tack vare en stark förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer och att stort fokus ligger på att bygga ett starkt varumärke och sätta personalen i första rummet.

Peter Hellgren
Vd, Consid

Peter är Årets vd 2016 och vd för det flerfaldiga Super- och Gasellföretaget Consid. Bolagsresan började i en tvårumslägenhet i Vetlanda i slutet av år 2000. Sedan dess har Consid vuxit till sina dagens 700 anställda fördelade på 16 kontor runtom i landet. Detta tack vare en stark förmåga att skapa och bibehålla goda kundrelationer och att stort fokus ligger på att bygga ett starkt varumärke och sätta personalen i första rummet.

 Trine Grönlund  Vd, Innergi Labbet Trine  är en passionerad och driven världsmedborgare som bl.a bott och jobbat i New York inom IT- och reklambranschen. Idag är hon vd för det egna bolaget Innergi Labbet som arbetar med mental hållbarhet i högpresterande verksamheter. Hon är en eftertraktad och uppskattad föreläsare, moderator och företagskonsult på bägge sidor om sundet samt initiaitivtagare till "Innergi i Lund" - ett tvåårigt program som ska inspirera ledare och medarbetare i Lund till en roligare och mer mentalt hållbar vardag.

Trine Grönlund
Vd, Innergi Labbet

Trine är en passionerad och driven världsmedborgare som bl.a bott och jobbat i New York inom IT- och reklambranschen. Idag är hon vd för det egna bolaget Innergi Labbet som arbetar med mental hållbarhet i högpresterande verksamheter. Hon är en eftertraktad och uppskattad föreläsare, moderator och företagskonsult på bägge sidor om sundet samt initiaitivtagare till "Innergi i Lund" - ett tvåårigt program som ska inspirera ledare och medarbetare i Lund till en roligare och mer mentalt hållbar vardag.

 Louise Dolck Strömberg HR-direktör, Axis Sverige Louise arbetar sedan 4 år tillbaka på Axis där hon är med om en fantastisk tillväxtresa med kultur och värderingar som kompass. Louise har mångårig erfarenhet från bland annat Baxter och E.ON.

Louise Dolck Strömberg
HR-direktör, Axis Sverige

Louise arbetar sedan 4 år tillbaka på Axis där hon är med om en fantastisk tillväxtresa med kultur och värderingar som kompass. Louise har mångårig erfarenhet från bland annat Baxter och E.ON.

 Cecilia Nebel Konferensens moderator  Cecilia är journalist, moderator och vd på Nebel Media AB. Hon producerar och leder journalistiska samtal: konferenser, politiska debatter, kultursamtal, talkshows, liveevent, podd och webb-tv. Cecilia är även programledare för Sydsvenskans talkshow Late Night Lund. En flitigt anlitad moderator i Almedalen. Hon har också arbetat som nyhetsjournalist och debattledare på Sydsvenskan.

Cecilia Nebel
Konferensens moderator

Cecilia är journalist, moderator och vd på Nebel Media AB. Hon producerar och leder journalistiska samtal: konferenser, politiska debatter, kultursamtal, talkshows, liveevent, podd och webb-tv. Cecilia är även programledare för Sydsvenskans talkshow Late Night Lund. En flitigt anlitad moderator i Almedalen. Hon har också arbetat som nyhetsjournalist och debattledare på Sydsvenskan.

 Mikael Norberg Serieentreprenör och huvudägare, Moxietech Group

Mikael Norberg
Serieentreprenör och huvudägare, Moxietech Group

 Ronny Siggelin Koncernchef, Moxietech Group

Ronny Siggelin
Koncernchef, Moxietech Group


 

Följ upptakten till konferensen

 

Nyfiken på Framtidens kompetens 2017? 


 

Hitta till konferensen

Studio (hemsida)
Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

Tåg, buss eller flyg?
Ta Öresundståg eller Pågatåg till Malmö Central. Gå upp mot Anna Lindhs plats och promenera sedan ca. 5 minuter till Studio. Stadsbuss 3 och 5 stannar utanför, gå av vid hållplats Orkanen.

Kör du bil?
Det finns flera parkeringsmöjligheter nära Studio, till exempel längs med Beijerskajen eller i p-hus Trollhättan med entré från Anckargripsgatan.

 

studio.jpg
 
 
 
 
Redigerad(1) kopia.jpg

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig!

Kristina Landeström, projektledare
kristina.landestrom@hdsydsvenskan.se
076-545 62 65