Rundabordssamtal

27 september, kl 18.00-ca 21.00

Dunkers Bar & Matsalar, Helsingborg


Likt förra året erbjuder vi möjligheten att diskutera olika ämnen under en härlig trerätters-middag. I samband med att du anmäler dig väljer du vilket bord du vill sitta vid. Du kan välja att enbart medverka på rundabordssamtal och middag om du inte önskar närvara på konferensen.

Välj mellan följande ämnesområden (begränsat antal platser):

 

Innovation och globalisering - FULLBOKAT
Moderator: Sofie Lindblom

Macro: kapitalmarknad och världspolitik - FULLBOKAT
Moderator: Mattias Hedwall

Säkra värdekedjor med blockchain? - FULLBOKAT
Moderator: Erik Lilja

Säker finansiering
Moderator: Greger Leijonhufvud

Digital Retail in the U.S. – partnering with Amazon - FULLBOKAT
Moderator: Mayra Mateos

 

 

Rundabordssamtal med middag 1200 sek

Konferens, rundabordssamtal och middag 3360 SEk


 

 Moderatorer vid borden

 
SofieL.png
 

Sofie Lindblom
Innovation och globalisering

Sofie arbetat med innovation i många olika sammanhang. Bland annat som innovationschef på Spotify. Idag jobbar Sofie på Innovation360 som Global Chefsevangelist samt är VD för dotterbolaget Ideation360 med målet att bygga ett globalt nätverk. År 2016 blev Sofie utsedd till bla. en av Sveriges 100 mäktigaste kvinnor och Årets digitala influencer. År 2017 listade TCO Sofie på fjärde plats i listan över Framtidens Mäktigaste, på samma tema har Inspiring Fifty utsett Sofie till en av de 50 mest inspirerande kvinnorna i Europa. 

 
 
Mattias Hedwall_Baker & McKenzie.jpg
 

Mattias Hedwall
Macro: kapitalmarknad och världspolitik

I sin roll som advokat/partner på advokatbyrån Baker McKenzie, fokuserar Mattias Hedwall på nationella och internationella handelsfrågor, privata företagsförvärv, kommersiella avtal och transaktioner, investeringar samt omstruktureringar av koncerner. Han bistår framförallt företag som är verksamma inom industri, tillverkning, telekommunikation, detaljhandel, reklam och media samt IT. Mattias har skrivit flera artiklar och böcker inom sitt område och är en efterfrågad talare i samband med seminarier och event.

Baker & McKenzie är en av världens ledande advokatbyråer med inriktning på affärsjuridik. I dag har Baker & McKenzie över 11 000 medarbetare på 77 kontor i 47 länder. I Sverige finns Baker & McKenzie sedan 1991.

 

 
 
mayra int.handel.png
 

Mayra Mateos
Digital Retail in the U.S. – partnering with Amazon

Mayra brings fourteen years experience in international trade promotion, business consulting and business development. Today Mayra is responsible for Business Sweden’s operation in San Francisco and leads the Information and Communication Technologies Practice. As Strategist and Business Consultant, Mayra Provides strategic advice and practical support to companies selecting and entering new international markets or new revenue streams. 

 
 
greger.jpg
 

Greger Leijonhufvud
Säker finansiering

Greger är regionansvarig Västra och Södra Sverige på Exportkreditnämnden (EKN). Greger arbetar med att öka kännedomen och kunskapen om EKNs garantier hos framförallt små och medelstora företag, banker, finansiärer och näringslivsorganisationer. Greger har förutom fyra år på EKN, en mångårig internationell bakgrund inom det privata näringslivet och bank och har varit baserad i Tyskland, Schweiz och Kazakstan

 
 
erik_lilja.jpg
 

Erik Lilja 
Säkra värdekedjor med blockchain?

Erik är Senior Manager på Acando och en inbiten kryptoentusiast sedan 2013. Han har under 17 års tid jobbat med digitalisering hos några av Norden (och världens) största företag. De senaste åren har Erik fokuserat på området kundgränssnitt, kunddata och e-handel. Erik har ett brinnande intresse för blockkjedjeteknik och hur tekniken kan vända upp och ner på etablerade affärsmodeller på ett oförförutsägbart sätt. 

 


För frågor eller funderingar kring våra rundaborssamtal, kontakta gärna Liza Nydén (tel: 0733-153520)